Venepesurit mukaan MeidänMeri -projektiin

Marina Networking Oy (myöhemmin MarNet) on sopinut Moomin Characatersin kanssa liittymisestä mukaan heidän ja John Nurmisen Säätiön yhteiseen MeidänMeri -hankkeeseen, jonka tavoitteena on auttaa Itämerta.

MarNet tuo maahan ruotsalaisia Drive-in Boatwash -venepesureita, joita on kaksi eri sarjaa; BigWash-pesurit sopivat sekä moottori- että purjeveneille ja MiniWash taas soveltuu vain moottoriveneille. 

Drive-in Boatwash tuotteita käyttämällä veneilijän ei enää tarvitse pohjamaalata venettään. Pesemällä veneen muutaman kerran kesässä pysyy pohja puhtaana. Moottoriveneillä on todistetusti saavutettu huomattavia säästöjä polttoainekustannuksissa ja niin moottori- kuin purjeveneillä vähenee työmäärä, kun ei enää tarvitse maalata pohjaa.  Samalla Itämerelle aiheutuva kuorma pienenee oleellisesti.  ”Olemme iloisia voidessamme näin ohjata osan yhtiömme tuotoista Itämeren suojelemiseen.  Jatkossa teemme mielellämme vastaavaa yhteistyötämuidenkin alan organisaatioiden kanssa”, sanoo Erkki Kaurinkoski MarNetilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Please reload

Odota...