Kuinka pesu toimii?

Uusi tapa hoitaa venettäsi

Nyt voit unohtaa myrkkyvärien raaputtamisen, hiomisen ja maalaamisen, jotka ovat vaarallisia niin terveydellesi kuin luonnolle. Nyt voit helposti ja edullisesti pitää veneesi puhtaana kasvillisuudesta tarvitsematta edes nostaa venettä joka kerta. Käyttämällä pesureitamme muutaman kerran kaudessa voit välttää myrkkyvärien käyttämisen aiheuttaman työn ja kustannukset.

Lopputuloksena on kasvillisuudesta vapaa veneenpohja, mikä vähentää oleellisesti veden vastusta. Tämä puolestaan johtaa moottoriveneissä vähentyneeseen polttoaineen kulutukseen ja suurempiin nopeuksiin niin purje- kuin moottoriveneissä. Samalla autat luontoa olemalla käyttämättä myrkyllisiä pohjamaaleja ja käyttämällä vähemmän polttoainetta. Pesujamme kokeilleet veneilijät ovat lopettaneet myrkkymaalaamisen.

Maalauksen sijaan pesu

Purje- ja moottoriveneiden omistajien, jotka käyttävät pesureitamme, ei tarvitse myrkkymaalata veneitään.  Tämä säästää heiltä sekä aikaa että rahaa. He välttävät myös veneiden rapsuttamisen ja maalaamisen.

Kaiken lisäksi vene käyttää vähän polttoainetta ja säilyttää koko kauden ajan hyvän kulkunopeuden. Pesuriemme käyttäjät avustavat myös luontoa voimaan paremmin. Pesureita kokeilleet veneilijät melkein aina lopettavat myrkkymaalaamisen.

Drive-in Boatwash -pesureissa on panostettu toimivuuteen, kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen.