RentUnder toteuttaa ensimmäisen automatisoidun venepesurin

Rentunder AB on sopinut Bosö Båtklubbin kanssa heidän pesurinsa päivittämisestä niin että pesuprosessi muuttuu täysin automatisoiduksi. Kyseessä on maailman ensimmäinen pesuri, johon asennetaan tämä Rentunder AB:n kehittämä ohjelmisto. Tilauksen arvo on 125 000 SEK.

Rentunder AB on sopinut Bosö Båtklubbin kanssa heidän pesurinsa päivittämisestä niin että pesuprosessi muuttuu täysin automatisoiduksi. Muutoksen myötä pesun voi tehdä yhdellä napin painalluksella. Tämä tarkoittaa, että pesurin luona ei tarvita enää henkilökuntaa, mikä on pesurin pyörittämisen suurin jatkuva kustannus.

Tj. Mikael Alvén kommentoi:

”Automatisoinnilla on iso merkitys siinä kuinka houkuttelevana vaihtoehtona pesuri nähdään veneen pohjan puhtaana pitämisessä. Kun ei tarvita henkilökuntaa, voi pesuri olla pidempään auki ja tavoittaa enemmän asiakkaita. Pesun kustannukset pienenevät merkittävästi kun ei tarvita henkilökuntaa. Tämä säästö voi näkyä joko alempina pesuhintoina tai parempana tuottona pesurin omistajalle.

RentUnder on aiemminkin kertonut Uppsalan kunnalta saamastaan tuesta mm. digitalisoinnisssa, joka on oleellinen osa kehitettäessä automatisoitua pesua. Tavoitteena on yksinkertaistaa asiakkaan koko prosessi, alkaen ensikontaktista ja kattaen varauksen, maksun sekä itse pesutapahtuman.

Mikäli järjestelmä on niin kiinnostava kuin yhtiö arvio, tulee siitä vakio-osa BigWash -laitteisiin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Please reload

Odota...